Det Skal Du Drikke, Hvis Du Vil Tabe Dig

Billede: Canva

Hvad du drikker i løbet af en dag kan faktisk have stor indflydelse på, hvor mange kalorier du indtager. Drikker du masser af cola, mælk, kakao og juice, så vil du indtage en masse kalorier.

Drikker du til gengæld de ting, vi nævner herunder, så vil det faktisk hjælpe dig med at tabe dig. Her er fem drikkevarer, der hjælper dig med at forbrænde kalorier og/eller tabe dig.

Masser af vand

Det er virkelig vigtigt at drikke rigeligt med vand, ligegyldigt om man er på slankekur eller ej. Dog er det især vigtigt, når du vil tabe dig. Man kan nemlig ofte komme til at forveksle sult med tørst. Det føles nemlig lidt som det samme, hvis man ikke er meget synkroniseret med sin krops signaler.

Hvis du gør og har en følelse af, at du er lidt småsulten, så bør du først drikke et stort glas vand eller to, og derefter mærke efter om du er sulten eller ej.

Grøn te

Hvis du gerne vil skrue op for din forbrænding, så er det en rigtig god ide at drikke en masse grøn te. Grøn te hjælper nemlig din forbrænding på vej, hvilket i øvrigt hjælper dig med at tabe dig.

Sort kaffe

Det er dokumenteret, at man kan forbedre sin præstation under træninger, hvis man forinden har drukket et par kopper kaffe. Bedre træning kan både betyde bedre forbrænding under og efter træningen.

Kombucha-te

Der er mange forskere, der mener, at dine tarm-bakterier har stor indflydelse på din vægt. Hvis du gerne vil forsøge at få mere balance i dine tarm-bakterier, så kan du forsøge med at drikke en masse kombucha-te, der er en fermenteret te.

Grøn juice

Hvis du laver en grøn juice ud af selleri, så får du en sund juice, der stort set ingen kalorier indeholder. Det udgør altså det perfekte mellemmåltid, der både mætter og ingen kalorier indeholder.

Tak for støtten
Vi siger mange tak for støtten til Advokathuset Bredgade, der har støttet denne artikel. Hos Advokathuset Bredgade kan du blandt andet finde en dødsboadvokat.

 
Vægttab Bedste øvelser til flad mave

Der findes et utal af øvelser, når du skal lave mavetræning. Det er nærmest en jungle at finde rundt i, fordi der er så mange forskellige. Jeg vil her…

Vægttab Hvordan taber man sig på maven? Sådan får du en flad mave

Blev du ikke klar til sommersæsonen i år? Skal det være næste år, hvor du med stolthed kan vise maven frem på stranden, så er muligheden der, hvis du …

Vægttab Hvordan taber man sig i ansigtet? Her er de bedste tips

Du kan skjule meget med tøj, men du kan aldrig skjule dit ansigt. Dit ansigt er som regel noget af det første, som folk ser, når de møder andre mennes…

Vægttab Bedste øvelser til numse - Sådan får du en lækker bagdel

Der er ikke noget som en god numse, der kan få folk til at vende sig om og kigge langt efter en på gaden. Ikke overraskende er træningsøvelser målrett…

Vægttab Træne med vandrestave: Er det bedre? [Guide]

Har du overvejet at investere i et par vandrestave? Det kan næsten ikke diskuteres, om det er sundt at vandre. Det er det altså, og sådan er det. Der …

Vægttab Hvad er HIIT? Forbrænd mere på kortere tid

Der er mange ting, der kan gøres mere effektivt. Tid er noget af det mest værdifulde på denne jord, og derfor vil mange gerne træne mere effektivt. Du…