Det Skal Du Drikke, Hvis Du Vil Tabe Dig

Billede: Canva

Hvad du drikker i løbet af en dag kan faktisk have stor indflydelse på, hvor mange kalorier du indtager. Drikker du masser af cola, mælk, kakao og juice, så vil du indtage en masse kalorier.

Drikker du til gengæld de ting, vi nævner herunder, så vil det faktisk hjælpe dig med at tabe dig. Her er fem drikkevarer, der hjælper dig med at forbrænde kalorier og/eller tabe dig.

Masser af vand

Det er virkelig vigtigt at drikke rigeligt med vand, ligegyldigt om man er på slankekur eller ej. Dog er det især vigtigt, når du vil tabe dig. Man kan nemlig ofte komme til at forveksle sult med tørst. Det føles nemlig lidt som det samme, hvis man ikke er meget synkroniseret med sin krops signaler.

Hvis du gør og har en følelse af, at du er lidt småsulten, så bør du først drikke et stort glas vand eller to, og derefter mærke efter om du er sulten eller ej.

Grøn te

Hvis du gerne vil skrue op for din forbrænding, så er det en rigtig god ide at drikke en masse grøn te. Grøn te hjælper nemlig din forbrænding på vej, hvilket i øvrigt hjælper dig med at tabe dig.

Sort kaffe

Det er dokumenteret, at man kan forbedre sin præstation under træninger, hvis man forinden har drukket et par kopper kaffe. Bedre træning kan både betyde bedre forbrænding under og efter træningen.

Kombucha-te

Der er mange forskere, der mener, at dine tarm-bakterier har stor indflydelse på din vægt. Hvis du gerne vil forsøge at få mere balance i dine tarm-bakterier, så kan du forsøge med at drikke en masse kombucha-te, der er en fermenteret te.

Grøn juice

Hvis du laver en grøn juice ud af selleri, så får du en sund juice, der stort set ingen kalorier indeholder. Det udgør altså det perfekte mellemmåltid, der både mætter og ingen kalorier indeholder.

Tak for støtten
Vi siger mange tak for støtten til Advokathuset Bredgade, der har støttet denne artikel. Hos Advokathuset Bredgade kan du blandt andet finde en dødsboadvokat.

 
Vægttab Træne med vandrestave: Er det bedre? [Guide]

Har du overvejet at investere i et par vandrestave? Det kan næsten ikke diskuteres, om det er sundt at vandre. Det er det altså, og sådan er det. Der …

Vægttab Hvad er HIIT? Forbrænd mere på kortere tid

Der er mange ting, der kan gøres mere effektivt. Tid er noget af det mest værdifulde på denne jord, og derfor vil mange gerne træne mere effektivt. Du…

Vægttab Sund morgenmad til vægttab - Få inspiration HER!

Der er mange måder, hvorpå du kan tabe dig. Noget af det vigtigste, er at komme godt fra start hver morgen. Vi har derfor samlet en liste med 13 sunde…

Vægttab Gode råd til en billigere kur

Når man starter på en ny kur, så kan det umiddelbart virke som lidt af en jungle af fødevarer, som man ikke normalt køber eller har på lager. I den fo…

Vægttab Taber man sig af yoga? Vi har kigget nærmere på trenden

Teknisk set forbrænder man hele tiden kalorier. Yoga er ikke kendt for at sætte pulsen i gang eller en træningsmetoder, hvor man forbrænder mange kalo…

Vægttab 3 måder til vægttab på en effektiv og sund måde

De vigtigste tips og tricks, når man skal igennem et sundt vægttab er at have styr på sunde føde- og drikkevarer, samt at træne mere og rigtigt. Her…