Hvad Er Spirulina? Læs Om De Sunde Fordele HER!


Spirulina har en masse sundhedsfordele, og det kan være et super godt supplement til dine daglige kostvaner. Vi har kigget på den stigende trend med spirulina og superfood.

Hvad er spirulina? Spirulina er også kendt som blå-grønne alger. Normalt forbinder man blå-grønne alger med problemer i havet og søer. Spirulina er en organisme, som både vokser i vandet, og det består af bakterier, der også kaldes cyanobakterier. Spirulina er en af de ældste livsformer på jorden og betragtes som den ældste superfood.

Du har måske hørt om superfood. Dette er blot et begreb for madvarer, som er rige på nærringsstoffer, og det må man sige, at spirulina er. Vi har fundet syv gode ting, som spirulina er gode for.

Vil du se flere eksempler på superfood? Se vores liste med 62 forskellige superfoods her

7 ting spirulina kan være godt for

Spriulina er rig på gode næringsstoffer og kan hjælpe dig med at få flere af nødvendige antioxidanter, som skulle være så godt. Derudover er spirulina rig på protein samt besidder nogle af de mest essentielle aminosyre.

Spirulina anses som værende en superfood, som kan være et godt kosttilskud. Det kan blandt andet være godt for huden, og her er der syv andre ting, som spirulina også kan være godt for.

Spirulina

  1. Kan øge dit energiniveau
  2. Kan reducere inflammation
  3. Kan sænke dit blodtryk
  4. Kan hjælpe dig med vægttab
  5. Kan stabilisere blodsukkeret
  6. Kan øge muskelstyrken
  7. Kan styrke udholdenheden

Der kan nævnes mange flere fordele ved spirulina, men man skal passe på med at hævde, at en fødevare kan fikse alle problemer i verden. Hos HappyHealth har vi dog selv benyttet spirulina, og vi har endnu ikke noget dårligt at sige om det.

Man mærker nødvendigvis ikke nogle af de fantastiske effekter direkte, men det kan hjælpe med at have fokus på sundhed samt at få nogle næringstoffer man normalt ikke får.

Der er blandt andet mange ultraløbere og veganere, som foreslår og anbefaler at tage spirulina. Dette er ofte mennesker der har et stort fokus på sundhed. Det er vi vilde med her på redaktionen, og vi har gode erfaringer med dette kosttilskud indtil nu.

Du kan både få spirulina i pulver og pilleform, som ses på billedet i toppen af artiklen.

Tak til Formula Swiss

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Formula Swiss, der via støtte har gjort publiceringen af denne artikel mulig. Formula Swiss er en forhandler af CBD-produkter i høj kvalitet, men man kan også finde andet superfood og kosttilskud såsom spirulina.

Formula Swiss har kunder i mere end 40 lande. Så skal du rejse til vores nabolande mod nord, kan du også finde deres webshop på blandt andet svensk og norsk på følgende links:

Formula Swiss Sverige

Formula Swiss Norge

 
Mad Er det sundt at faste?

Faste kan have både sundhedsmæssige fordele og risici, og dens påvirkning på en persons sundhed afhænger af flere faktorer, herunder faste type, varig…

Mad Er det sundt at cykle hver dag?

De fleste er efterhånden blevet klar over, at det er uhyre vigtigt med motion, frisk luft og generelt at få pulsen op. Dette er der selvfølgelig mange…

Mad Bedste øvelser mod mormorarme

Mormorarme kan roes væk Der er mange gode træningsmetoder til at holde mormorarmene i skak, men hvis du ikke er god til at troppe op i fitness…

Mad Det sundeste pålæg

Brød med pålæg kan sagtens være et sundt og nærende måltid, dette behøver på ingen måde være rugbrød med hytteost, det kan også være sandwiches og lig…

Mad Det sundeste frugt - Denne frugt topper listen

Verden er fuld af lækre frugter, der både er lækre, smager godt og ikke mindst er gode for dig og din krop. Det er dog ikke altid til at vide, hvor su…

Mad Hvad er det sundeste kød?

Som kødspiser er der mange forskellige typer kød man kan indtage, men hvilken form er egentlig den sundeste? Netop dette spørgsmål har vi gravet lidt…