Vegansk kage behøver ikke at være kedelig kage! Mange tror at veganere kun spiser grøntsager, bælgfrugter og tofu, men faktisk er der rigtig mange lækre ting man kan lave og også alverdens kager.
"Den du ved nok" er kagen over dem alle - chokoladekage blandet med drømmekage, whats not to like?
Til kagen skal du bruge:
Kokos glasur
Sådan gør du:
Smørbar smeltes og opvarmes sammen med mælken i en gryde. Bland alle de tørre ingredienser sammen og pisk herefter den afkølede smør og mælk i, så dejen samles til en ensartet masse. Bag kagen i en springform eller rugbrødsform i ovnen ved 180 grader i 30 min eller til kagen er gennembagt. Kagen skal være blød, den sætter sig når den bliver kold. Kagen skal være afkølet, før glasuren laves.
Alle ingredienserne til glasuren smeltes sammen i en gryde og kommes over kagen. Lad kagen køle helt af, gerne i køleskabet, inden den serveres!
Velbekomme!
Det indhold du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Guldsmeden Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odenses webshop. Tusind tak for støtten, siger vi.